Redigera, ta bort eller duplicera kort

Alla kort du har sparat i Identity Safe listas i fönstret Redigera identitetskort. Du kan också välja mellan att visa, duplicera och redigera detaljerna för alla kort du har skapat. Du kan ta bort ett kort om det inte längre behövs. Du kan även duplicera ett sparat kort och ändra enbart önskade fält.

Du kan även se en summering av kortet som du skapat. Du kan välja ett kort från listan i det vänstra fältet av fönstret Redigera identitetskort. Du kan även se en summering av kortet som du valt.

När du låser kortet med ett lösenord, skapar Identity ytterligare säkerhet på ditt kort. Du kan inte se en summering av ett låst kort. Du kan inte redigera, ta bort eller duplicera ett kort om du inte anger ett lösenord.

Om du har flera kort kan du använda piltangenterna för att bläddra i listan.

När du skapar, duplicerar eller redigerar ett kort är kortets region inställd på användarens standardregion. Om du går till en webbplats utanför standardregionen och använder kortet för att fylla i formulär på den webbplatsen är det inte säkert att fälten fylls i korrekt. Låt oss ta som exempel att du har ett kort med standardregionen USA, men är på en fransk webbsida. I detta fall måste du använda kortet med Frankrike som region för att fylla i webbformuläret.

Så här redigerar du ett kort

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Redigera kort under Identity Safe.

3. Markera det kort du vill redigera i fönstret Redigera identitetskort.

4. Klicka på Redigera kort.

5. Redigera de uppgifter du vill ändra.

6. Klicka på Spara.

7. Klicka på Stäng.

Så här tar du bort ett kort

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Redigera kort under Identity Safe.

3. Markera det kort du vill ta bort i fönstret Redigera identitetskort.

4. Klicka på Ta bort kort.

5. Klicka på Ja i varningsdialogrutan.

6. Klicka på Stäng.

Så här duplicerar du ett kort:

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Redigera kort under Identity Safe.

3. Markera det kort du vill duplicera i fönstret Redigera identitetskort.

4. Klicka på Duplicera kort.

5. Redigera de uppgifter du vill ändra.

6. Klicka på Spara.

7. Klicka på Stäng.

Om Redigera kort

Lägga till kort

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9670660_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011