Lägga till kort

Med korten i Redigera identitetskort kan du fylla i formulär på webbplatser automatiskt med bara ett enkelt klick. Du kan skapa kort för att lagra information, som personlig information, kontaktuppgifter och kreditkortsinformation. Du kan ge kortet ett eget namn som hjälper dig att hitta det vid ett senare tillfälle.

Om du har fler än ett kreditkort, kan du skapa flera kort med olika uppsättningar information. När du besöker en webbsida med en transaktion, kan du lämna ut de kreditkortsuppgifter som finns på ett av korten som du har skapat.

Du kan även skapa anonyma kort som du kan använda på okända webbplatser där du inte gärna vill lämna ut din personliga information. Du kan automatiskt fylla i onlineformulär när du besöker en webbplats.

Lägga till ett kort

1. Klicka på Identitet i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera identitetsskydd.

2. Klicka på Konfigurera på raden Redigera kort under Identity Safe.

3. Klicka på Lägg till kort i fönstret Redigera identitetskort.

4. Använd följande flikar för att skriva in dina kortuppgifter:

Allmänt

Lämnar uppgifter som kortnamn, namn, kön samt födelsedata. Du kan ställa in ett lösenord så att ditt kort är extra skyddat.

Formulären som fylls i på Internet är språkspecifika. USA är valt som standard i rutan Land/region. Du bör ändra din region och skapa ett nytt kort innan du fyller i formulär på en webbplats för något annat språk.

Kontakt

Här anger du dina kontaktuppgifter. Kontaktinformation innefattar din e-postadress, postadress och telefonnummer.

Kreditkort

Här skriver du in sådana kontokortsuppgifter som typ av kort, när det går ut och kortnummer. Du kan inte ange ett kontokortsnummer som är längre än 16 siffror.

5. Klicka på Spara.

6. Klicka på Stäng.

Om Redigera kort

Redigera, ta bort eller duplicera kort

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9670594_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/08/2011