Identitetsskydd

Med Identitetsskydd kan du skydda din personliga information när du utför transaktioner på Internet. Dessutom skyddas du när du surfar på Internet.

Funktionen Identitetsskydd lagrar och hanterar inloggningsuppgifter på Internet. På så sätt kan du säkert lagra användarnamn, lösenord och andra personuppgifter (exempelvis adresser och kreditkortsnummer samt juridisk och ekonomisk information).

Norton Safe Web analyserar säkerhetsnivåer på de webbplatser som räknas upp på sökresultatssidan på Internet. Bredvid sökresultaten visas webbplatsbedömningsikoner. Du kan även granska detaljerad säkerhetsinformation om webbplatsens innan du går till webbplatsen.

Med Identitetsskydd får du en uppsättning verktyg för att kunna surfa säkert på Internet:

Identity Safe

Skyddar personlig information och identiteter på Internet.

Med Identity Safe kan du skapa ett lokalt valv för varje Windows-användarkonto. Du kan exportera dina Identity Safe-uppgifter till en flyttbar profil.

Om du stänger av Identity Safe, kan du inte se alternativen under det. Du kan inte heller använda funktionen Identity Safe när du surfar på Internet.

Safe Surfing

Aktiverar funktionerna Skydd mot skräppost och Norton Safe Webb, vilka skyddar dig mot nätfiskeangrepp.

Funktionen analyserar säkerhetsnivån på webbplatser du besöker och visar säkerhetsinformation i popup-fönstret Norton webbplatssäkerhet.

Även om du inaktiverar Skydd mot nätfiske är du fortfarande skyddad från Internethot via Norton Safe Web.

Med Norton Safe Web kan du surfa tryggt med Internet Explorer, Chrome, eller Firefox.

Om du inaktiverar Norton Safe Web visas inga webbplatsbedömningsikoner bredvid sökresultaten.

Om du inaktiverar både Skydd mot nätfiske och Norton Safe Web visas statusen Sidan ej analyserad i popupfönstret Norton webbsäkerhet på alla sidor du besöker. Du kan aktivera funktionen genom att välja Aktivera skydd mot nätfiske i popupfönstret Norton webbplatssäkerhet.

Om inställningar för identitetsskydd

Om Safe Surfing

Om Identity Safe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v9670514_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 04/11/2011