Återställ Nortons verktygsfält i Internet Explorer

Norton-verktygsfältet installeras med Norton. Nortons verktygsfält kan inte laddas ner separat som ett tillägg för webbläsaren. De senaste versionerna av Norton är kompatibla med Internet Explorer-versionerna 8, 9, 10 och 11.

Du kan hämta den senaste versionen av Norton från Norton Update Center. Om Norton kommer från din tjänsteleverantör kontrollerar du med vederbörande att du har den senaste versionen.

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton.

2. Klicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Om du inte hittar Nortons verktygsfält i Internet Explorer trots att du har installerat alla uppdateringar för Norton-produkten så aktiverar du tillägget Nortons verktygsfält.

Aktivera Nortons verktygsfält i Internet Explorer

1. Starta Internet Explorer.

2. Klicka på Verktyg och sedan på Hantera tillägg.

3. I listan för Inlästa tillägg, klicka på Nortons verktygsfält.

4. Om statusen visar Inaktiverad klickar du på Aktivera.

5. Klicka på Stäng.

6. Starta om Internet Explorer.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v94683397_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 21/09/2018