Kom igång med Norton Family

Vi hjälper dig att skydda dina barn när de surfar på nätet. Det är enkelt att komma igång och du får allt som du behöver för att skydda familjen mot internetfaror och webbplatser med olämpligt innehåll. Vi ser även till att dina barn inte lämnar ut känslig information online.

Du kan nu konfigurera Norton Family och hjälpa dina barn att använda internet på ett säkert sätt. Följ dessa tre enkla steg:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v91978089_nortonfamily_help_sv_se
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 13/07/2018