Mer information om Norton Password Manager för mobila enheter

Norton Password Manager skyddar dig när du anger personlig information online. Det kommer ihåg alla dina användarnamn och lösenord och autofyller säkert formulär med kreditkortsuppgifter och adresser. Det lagrar också dina lösenord och andra inloggningsuppgifter i ett säkert, molnbaserat valv som bara du har åtkomst till.

Funktioner i Norton Password Manager-appen

Vi har introducerat några nya praktiska funktioner.

• Lösenordsgeneratorn i Norton Password Manager låter dig skapa mycket säkra lösenord som är svåra att knäcka och gissa. När du skapar en ny inloggning kan du använda lösenordsgeneratorn för att skapa starka lösenord. Se Använd Norton lösenordsgenerator för att skapa starka lösenord för mer information

• Funktionen Mobil upplåsning låter dig låsa upp ditt Password Manager-valv med hjälp av en skrivbordswebbläsare genom att godkänna ett meddelande på din mobila enhet istället för att manuellt ange ditt valvlösenord. Varje gång du startar din skrivbordswebbläsare med Norton Password Manager-tillägget installerat, skickas automatiskt ett meddelande om upplåsningsbegäran för valvet till din registrerade mobila enhet. När du har godkänt upplåningsbegäran på den mobila enheten kommer ditt valv automatiskt att låsas upp i webbläsaren. Se Lås upp Norton Password Manager-valvet med Mobil upplåsning för mer information

• Med funktionen Lösenordsautoifyllning i Norton Password Manager kan du enkelt fylla i inloggningsinformation på webbplatser och andra program automatiskt. Den använder adresserna och betalningarna som du sparade för att automatiskt fylla din inloggningsinformation på webbplatser. Se Ställ in fyll i lösenord automatiskt i Norton Password Manager för mer information

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v89756944
Operativsystem: Android, iOS
Senast ändrat: 12/10/2021