Norton Community Watch

Kategorin Norton Community Watch i Säkerhetshistorik innehåller information om säkerhet och programdata som skickats in till Symantec. Symantec analyserar data för att upptäcka nya hot och avgöra deras ursprung. Denna analys hjälper Symantec att utveckla lösningar som identifierar nya hot och risker mer effektivt.

Informationen som skickas in kan inte användas för att identifiera enskilda användare. Symantec skyddar den insamlade informationen med en hög säkerhetsnivå.

Om Säkerhetshistorik

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8958962_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 24/04/2011