Återställa filer - välj vilka filer som ska återställas från uppsättningen av säkerhetskopior

I Norton 360 Online är det enkelt att återställa säkerhetskopierade filer.

Du kan söka fram filer och mappar i en säkerhetskopia utifrån namnet på dem. Du kan ange hela fil- eller mappnamnet, eller en del av det. Du kan också söka efter filer med ett visst filnamnstillägg. I sökresultatet visas de träffar som stämmer in på dina sökkriterier. När du söker mappnamn så visas de filer som är lagrade i de säkerhetskopierade mapparna i listan Säkerhetskopieringspost.

Du kan använda jokertecken, som asterisker (*) eller frågetecken (?) när du söker efter fil- och mappnamn.

Norton 360 Online hittar automatiskt alla filerna i säkerhetskopian du väljer. Filkategorier som hör till säkerhetskopieringsuppsättningen som du markerade för borttagning visas i Norton 360 Online. Filkategorierna visas i det vänstra fältet under Kategori.

De olika alternativen som finns i det vänstra fältet under Kategori är:

Alla filtyper

Här kan du se alla säkerhetskopierade filer i en säkerhetskopiering.

Filkategorier

Alla filkategorier som du tidigare har säkerhetskopierat visas i vänsterpanelen. När du klickar på en filkategori så visas alla säkerhetskopierade filer som tillhör den kategorin i högerpanelen.

Där ser du vad det är för filer, hur stora de är och vilket datum de senast säkerhetskopierades

Mappar

Här kan du se alla säkerhetskopierade mappar som innehåller filer i en säkerhetskopiering.

Du kan se ursprungsplatsen för filen som tillhör den säkerhetskopia du väljer.

Om du inte kan se hela sökvägen till en fil kan du hålla muspekaren över den vilket gör att hela sökvägen visas.

Valda filer

Här kan du se alla filer och mappar som du väljer att återställa.

Du kan återställa filer på följande sätt:

• Markera eller avmarkera kryssrutan intill namnet på filen som du vill återställa.

• Du kan ta med eller undanta alla filer i en säkerhetskopia genom att markera eller avmarkera kryssrutan vid Säkerhetskopieringspost.

Då visas det sammanlagda antalet filer och den filstorlek som överensstämmer med sökkriterierna. Detaljerad information visas längst ner på sidan.

När du klickar på OK läggs de markerade filerna till i listan över filer som ska återställas. Fler sökningar lägger till filer i listan.

Både omarkerade och markerade filer finns kvar i uppsättningen, vilket innebär att du kan återställa dem senare.

Välja filer som ska återställas

Återställa filer

Återställa filer med Norton 360 Online-funktionen Automatisk återställning

Återställa en fil från en säkerhetskopia på Nortons diskenhet för säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Om lösningar på problem som kan uppstå vid säkerhetskopiering