Aktiveringsvarning

Aktivera Norton 360 Online om du vill använda alla dess funktioner. Om du inte aktiverade produkten under installationen, visas ett meddelande från Norton 360 Online med jämna mellanrum tills du aktiverar produkten. Om du aktiverar programmet minskar risken för piratkopiering av programvara och du kan vara säker på att du använder äkta programvara från Symantec.

Du måste aktivera produkten inom den tidsperiod som meddelandet anger, annars slutar din produkt att fungera. Du kan aktivera produkten genom att klicka på Norton 360 Online-meddelandet. Aktiveringen tar bara några minuter.

Aktivera Norton-tjänsten

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8671932_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 20/10/2011