Automatiska uppgifter

Aktiviteterna körs i bakgrunden när datorn inte används. Avaktivera detta alternativ i listan om du inte vill köra sökningar automatiskt.

Du kan alltid köra en aktivitet från huvudfönstret i Norton 360 Online. Om den är avmarkerad i denna lista körs det inte automatiskt.

Markera eller avmarkera alla aktiviteter på en gång i kryssrutan Uppgifter.

Om vissa aktiviteter inte körts efter en vecka eller så kommer du att se en påminnelse om att de bör köras.

Följande aktiviteter kan markeras och avmarkeras:

Tillfälliga Internet Explorer-filer

Tar bort temporära filer som lämnats kvar på hårddisken när du surfat på nätet

Tillfälliga Windows-filer

Tar bort onödiga filer i Windows temporära mappar när ett program har installerats eller uppdaterats.

Internet Explorer-historik

Tar bort onödig webbhistorik som lämnats kvar i webbläsarens historikmapp

Diskoptimering

Defragmenterar hårddisken och frigör diskutrymme

Rensa registret

Tar bort felaktiga och föråldrade poster i Windows-registret som kan orsaka fel.

Aktivera och avaktivera automatiska uppgifter

Om schemaläggning av automatiska uppgifter

Om schemalagda uppgifter

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8499360_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/07/2011