Hur återställer jag säkerhetskopior av registret?

Norton Utilities skapar automatiskt säkerhetskopior av registret varje gång du reparerar problem, så det är enkelt att återställa säkerhetskopiorna vid ett senare tillfälle om det behövs.

Så här återställer du säkerhetskopior av registret

1. Välj fliken Återställning i huvudfönstret för Norton Utilities.

2. I startfönstret för Återställning under Välj åtgärd klickar du på Återställ säkerhetskopior av registret.

3. I fönstret Återställ säkerhetskopior av registret väljer du den senaste säkerhetskopian i listan över tidigare registersäkerhetskopior. Det är mycket ovanligt att du behöver återställa någon annan säkerhetskopia.

4. Klicka på Återställ för att återställa säkerhetskopian.

Om du är en van användare kan du välja en säkerhetskopia och klicka på Öppna för att visa undernycklar som är associerade med den säkerhetskopian. Du kan sedan välja de undernycklar som ska återställas genom att markera deras kryssrutor och därefter klicka på knappen Återställ.

Vad är snabbsökning, omfattande sökning och fysisk sökning, och hur använder jag de olika sökningarna?

Hur söker jag efter förlorade eller borttagna filer?

Hur fastställer Norton Utilities filens tillstånd?

Hur använder jag Duplicate File Finder?

Hur reparerar jag enheter?

Varför bör jag avinstallera programvara som inte används?

Hur avinstallerar jag program som inte används?

Välkommen till Norton Utilities

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v83566449_norton_utilities_help_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 11/06/2018