Hur konverterar jag min testversion av Norton Utilities till den fullständiga versionen (online)?

Om du inte har aktiverat produkten får du regelbundet ett aktiveringsmeddelande tills du har aktiverat den. Om du aktiverar produkten minskar risken för piratkopiering av programvara och du kan vara säker på att du använder äkta programvara från Symantec.

Du måste aktivera den här produkten inom 30 dagar efter installationen med en giltig aktiveringskod, annars slutar produkten att fungera.

Det enklaste sättet att konvertera testversionen till en fullständig version av Norton Utilities är att klicka på Aktivera nu i Kontrollpanelen. Sedan kan du klicka på Köp för att köpa en aktiveringskod för Norton Utilities från Symantecs webbplats.

Köpa en aktiveringskod för Norton Utilities (online)

1. I huvudfönstret Norton Utilities klickar du på Aktivera nu.

2. Klicka på Köp i fönstret som öppnas för att köpa en aktiveringskod för Norton Utilities från Symantecs webbplats.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att köpa en aktiveringskod för Norton Utilities.

Aktivera Norton Utilities

När du har köpt aktiveringskoden kan du trycka på knappen Aktivera nu i Kontrollpanelen för att aktivera produkten. I fönstret Aktivera nu kan du ange ditt namn, din e-postadress och aktiveringskoden och klicka på Aktivera nu för att skicka informationen för validering.

Så här aktiverar du Norton Utilities

1. I huvudfönstret Norton Utilities klickar du på Aktivera nu.

2. Ange ditt namn, din e-postadress och aktiveringskoden i fönstret som öppnas och klicka sedan på Aktivera nu för att skicka informationen för validering.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera din produkt.

Vilka minisystemkrav finns för Norton Utilities?

Var laddar jag ner den senaste versionen av Norton Utilities?

Hur installerar och aktiverar jag Norton Utilities (online)?

Hur installerar och aktiverar jag Norton Utilities från en CD?

Jag har installerat och aktiverat Norton Utilities. Vad gör jag sedan?

Hur underhåller jag ett gott systemtillstånd med Norton Utilities?

Hur schemalägger jag en registersökning på datorn?

Vilka är de olika flikarna under Norton Utilities och vad gör de?

Välkommen till Norton Utilities

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v83164342
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/06/2019