Hur installerar och aktiverar jag Norton Utilities från en CD?

Om du köpte ett exemplar av från en återförsäljare så kan du installera programmet från cd-skivan du fick vid köpet.

När du har installerat Norton Utilities måste du aktivera din produkt inom 30 dagar med den bifogade aktiveringskoden, annars slutar produkten fungera. Du får ett aktiveringsmeddelanden ända tills du aktiverar produkten. Om du aktiverar produkten minskar risken för piratkopiering av programvara och du kan vara säker på att du använder äkta programvara från Symantec. Om du köpte produkten på cd från en återförsäljare så anges aktiveringskoden antingen på en etikett på cd-fodralet eller inuti produktförpackningen.

Så här installerar du Norton Utilities

1. Sätt i cd-skivan i cd-enheten.

Installationsguiden startar automatiskt som standard. Om installationsguiden inte startar kan du starta den manuellt genom att bläddra till cd-rom-enheten och dubbelklicka på installationsfilen (setup.exe).

2. I fönstret Välkommen till Norton Utilities installationsguide läs licensavtalet och klicka på Jag godkänner.

Du kan också klicka på Installationsalternativ och sedan klicka på Bläddra för att ändra platsen för installation av Norton Utilities.

Så här startar du Norton Utilities

1. Gå till Alla program.

2. Klicka på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Du kan också dubbelklicka på Norton Utilities-ikonen på skrivbordet.

Så här aktiverar du Norton Utilities

1. I huvudfönstret för Norton Utilities klickar du på Aktivera nu.

2. Ange ditt namn, din e-postadress och aktiveringskoden i fönstret som öppnas och klicka sedan på Aktivera nu för att skicka informationen för validering.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera din produkt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v83164340
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/06/2019