Hur installerar och aktiverar jag Norton Utilities (online)?

Du kan ladda ner en testversion av Norton Utilities här:

http://norton.com/nu16

När du har laddat ner installationsfilen från vår webbplats dubbelklickar du på den för att starta installationen. Installationsguiden hjälper dig igenom de enkla stegen.

Du måste aktivera den här produkten inom 30 dagar efter installationen med en giltig aktiveringskod, annars slutar produkten att fungera.

Köpa aktiveringskod för Norton Utilities

Det enklaste sättet att konvertera din testversion till en fullständig version av Norton Utilities är att klicka på Aktivera nu i Kontrollpanelens fönster. Du kan sedan klicka på Köp i fönstret Aktivera nu för att köpa aktiveringskoden från Symantecs webbplats.

Aktivera Norton Utilities

När du har köpt aktiveringskoden kan du trycka på knappen Aktivera nu i Kontrollpanelen för att aktivera produkten. I fönstret Aktivera nu kan du ange ditt namn, din e-postadress och aktiveringskoden och klicka på Aktivera nu för att skicka informationen för validering.

Innan du börjar

Innan du börjar bör du stänga alla program som är öppna på datorn och se till att den är ansluten till internet.

Du måste vara ansluten till internet för att kunna ladda ner Norton Utilities.

Så här installerar du Norton Utilities

1. Ladda ner installationsfilen från vår webbplats:

http://norton.com/nu16

2. Dubbelklicka på installationsfilen för att starta installationsprocessen.

3. Läs licensavtalet och klicka på Jag accepterar licensavtalet i installationsguiden Välkommen till Norton Utilities.

4. Klicka på Nästa i fönstret Installationsalternativ.

(Valfritt) Klicka på Bläddra för att ändra platsen där Norton Utilities ska installeras.

5. När installationen är klar uppmanas du av Norton Utilities att starta en första genomsökning. Gör något av följande:

• Starta genomsökningen genom att välja Ja och sedan klicka på Slutför.

• Avbryt genomsökningen genom att välja Nej och sedan klicka på Slutför.

Så här kommer du in på Norton Utilities

1. Gå till Alla program.

2. Klicka på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

alternativt

Du kan också dubbelklicka på Norton Utilities-ikonen på skrivbordet.

Så här köper du en aktiveringskod för Norton Utilities (online)

1. Klicka på Aktivera nu i huvudfönstret i Norton Utilities.

2. Klicka på Köp i fönstret som öppnas för att köpa en aktiveringskod för Norton Utilities från Symantecs webbplats.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att köpa aktiveringskoden för Norton Utilities.

Så här aktiverar du Norton Utilities

1. Klicka på Aktivera nu i huvudfönstret i Norton Utilities.

2. Ange ditt namn, din e-postadress och aktiveringskoden i fönstret som öppnas och klicka sedan på Aktivera nu för att skicka informationen för validering.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera din produkt.

Vilka systemkrav gäller för installation av Norton Utilities?

Varifrån laddar jag ner den senaste versionen av Norton Utilities?

Hur installerar och aktiverar jag Norton Utilities via en cd?

Hur konverterar jag min testversion av Norton Utilities till en fullständig version (online)?

Jag har installerat och aktiverat Norton Utilities. Vad gör jag sedan?

Hur kan jag bibehålla ett gott systemtillstånd med Norton Utilities?

Hur schemalägger jag en registersökning på datorn?

Vilka är de olika flikarna i Norton Utilities och vilka funktioner innehåller de?

Välkommen till Norton Utilities

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.