Hur installerar och aktiverar jag Norton Utilities (online)?

Du kan ladda ner en testversion av Norton Utilities här:

http://norton.com/nu16

När du har laddat ner installationsfilen från vår webbplats dubbelklickar du på den för att starta installationen. Installationsguiden hjälper dig igenom de enkla stegen.

Du måste aktivera den här produkten inom 30 dagar efter installationen med en giltig aktiveringskod.

Köpa Norton Utilities aktiveringskod för

Det enklaste sättet att konvertera din testversion till en fullständig version av Norton Utilities är att klicka på Aktivera nu i Kontrollpanelens fönster. Du kan sedan klicka på Köp i fönstret Aktivera nu för att köpa Norton Utilities-aktiveringskoden från Symantecs webbplats.

Aktivera Norton Utilities

När du har köpt aktiveringskoden kan du trycka på knappen Aktivera nu i Kontrollpanelen för att aktivera produkten. I fönstret Aktivera nu kan du ange ditt namn, din e-postadress och aktiveringskoden och klicka på Aktivera nu för att skicka informationen för validering.

Innan du börjar

Innan du börjar bör du stänga alla program som är öppna på datorn och se till att den är ansluten till internet.

Du måste vara ansluten till internet för att kunna ladda ner Norton Utilities.

Så här installerar du Norton Utilities

1. Ladda ner installationsfilen från vår webbplats:

http://norton.com/nu16

2. Dubbelklicka på installationsfilen för att starta installationsprocessen.

3. Läs licensavtalet och klicka på Jag accepterar licensavtalet i installationsguiden Välkommen till Norton Utilities.

Du kan också klicka på Installationsalternativ och sedan klicka på Bläddra för att ändra platsen för installation av Norton Utilities.

Så här kommer du in på Norton Utilities

1. Gå till Alla program.

2. Klicka på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Du kan också dubbelklicka på Norton Utilities-ikonen på skrivbordet.

Så här köper du en aktiveringskod för Norton Utilities (online)

1. Klicka på Norton Utilities Aktivera nu i huvudfönstret i

2. Klicka på Köp i fönstret som öppnas för att köpa en aktiveringskod för Norton Utilities från Symantecs webbplats.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att köpa aktiveringskoden för Norton Utilities.

Så här aktiverar du Norton Utilities

1. Klicka på Aktivera nu i huvudfönstret för Norton Utilities.

2. Ange ditt namn, din e-postadress och aktiveringskoden i fönstret som öppnas och klicka sedan på Aktivera nu för att skicka informationen för validering.

3. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera din produkt.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v83164338_norton_utilities_help_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 16/08/2018