Vilka systemkrav gäller för installation av Norton Utilities?

Microsoft® Windows® XP SP3 (endast 32 bitar)

• Processor: Pentium® 4 eller likvärdig 233 MHz (**minimum) | Core™2 Duo eller likvärdig 1 GHz (rekommenderas) eller snabbare

• Minne: 64 MB (minimum) | 128 MB (rekommenderas)

Microsoft® Windows® Vista® (32- och 64-bitars)

• Processor: 1 GHz

• Minne: 1 GB

Microsoft® Windows® 7/8

• Processor: 1 GHz

• 1 GB för 32-bitars eller 2 GB för 64-bitars

Hårdvarukrav

• HDD: 150 MB ledigt hårddiskutrymme

• Video: SVGA (1024 x 768)

• Cd-rom-enhet (om du inte installerar via nedladdning av program)

• Internetanslutning krävs för att registrera produkten och få produktuppdateringar.

• Du ansvarar för internetleverantörskontot, alla avgifter för internetåtkomst samt för telefonavgifter.

Webbläsarkrav

En internetwebbläsare krävs för nedladdning av Norton Utilities.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v83164334_norton_utilities_help_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 18/06/2018