Hantera säkerhetskopior - Kontakter

Det här fönstret visar alla filer som tillhör kontaktkategorin. Filerna i fönstret kan säkerhetskopieras.

Norton 360 Online hittar automatiskt alla filer i kontaktkategorin. Du kan bland annat se hur stor kontaktkategorin är totalt och hur många filer som finns i kategorin. Dessutom kan du se hur stor varje enskild fil är och var den finns på datorn.

Med alternativet Undanta markerade längst ned i fönstret kan du ta bort de markerade objekt från säkerhetskopian.

Fönstret visar alla filer som tillhör kontaktkategorin i en tabell med följande information:

Säkerhetskopieringpost

Visar alla filer i kontaktkategorin

Du ser även var filerna finns och vilken typ av filer det rör sig om.

Storlek

Visar storleken på varje tillgänglig fil i kontaktkategorin

Om du inte kan se hela sökvägen till en fil kan du hålla muspekaren över den vilket gör att hela sökvägen visas.

Kontaktkategorin innefattar de allra vanligaste filtyperna för kontaktprogram, bland andra:

• Adressboksfiler från Microsoft Outlook (.wab)

• Filer från Microsofts personliga adressbok (.pab)

• Adressbok i Microsoft Outlook (.oab)

• Microsoft Phonebook (.pbk)

• Palm Address Book-filer (.aba)

• Palm DateBook-filer (.dba)

• Palm Date Book-filer (.tda)

• Beijer E-Designer-filer (.mpa)

• Sharp Organizer Telephone Bank (.ozp)

• vCard-filer (.vcf)

Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton