Hantera säkerhetskopior - Videofiler

I det här fönstret visar alla filer som tillhör videokategorin. Filerna i fönstret kan säkerhetskopieras.

Norton 360 Online hittar automatiskt alla filer i videokategorin. Du kan visa information om t.ex. videokategorins totala storlek och antalet filer i den. Dessutom kan du se hur stor varje enskild fil är och var den finns på datorn.

Med alternativet Undanta markerade längst ned i fönstret kan du ta bort de markerade objekt från säkerhetskopian.

Fönstret visar alla filer som tillhör videokategorin i en tabell med följande information:

Säkerhetskopieringpost

Visar alla tillgängliga filer i videokategorin

Du ser även var filerna finns och vilken typ av filer det rör sig om.

Storlek

Visar storleken på varje tillgänglig fil i videokategorin

Om du inte kan se hela sökvägen till en fil kan du hålla muspekaren över den vilket gör att hela sökvägen visas.

I videokategorin ingår de allra vanligaste filtyperna för videomedier, bland annat:

• Microsoft Windows Media-filer (.wmv)

• Videoklippsfiler från Apples QuickTime (.mov)

• Audio Video Interleave-filer (.avi)

• Beijer E-Designer-filer (.mpa)

• Digital Video-filer (.dv)

• DVD Video Movie-filer (.vob)

• Macromedia Flash Format-filer (.swf)

• MPEG Movie Clip-filer (.mpe)

• MPEG 1 System Stream-filer (.mpg, .mpeg)

• MPEG-1 Video-filer (.mpv)

• MPEG-1 Video-filer (.m1v)

• MPEG-2 Program Stream Format-filer (.m2p)

• MPEG-2 Video Only-filer (.m2v)

• MPEG-4 Video-filer (.m4v)

• MS Advanced Streaming Format-filer (.asf)

• Ogg Vorbis Compressed Video-filer (.ogm)

• Open Media Format-filer (.omf)

• QuickTime Movie (.mov)

• QuickTime Movie (.qt)

• VDOScript-filer (.vdo)

Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.