Hantera säkerhetskopior - Internetfavoriter

I det här fönstret visas alla filer som tillhör kategorin för Internetfavoriter. Filerna i fönstret kan säkerhetskopieras.

Norton 360 Online hittar automatiskt alla filer i kategorin för Internetfavoriter. Du kan se information som t.ex. kategorins totala storlek. Du kan också se antalet filer i kategorin för Internetfavoriter. Dessutom kan du se hur stor varje enskild fil är och var den finns på datorn.

Med alternativet Undanta markerade längst ned i fönstret kan du ta bort de markerade objekt från säkerhetskopian.

Fönstret visar alla filer som tillhör kategorin för Internetfavoriter i en tabell med följande information:

Säkerhetskopieringpost

Visar alla tillgängliga filer i kategorin för Internetfavoriter

Du ser även var filerna finns och vilken typ av filer det rör sig om.

Storlek

Visar storleken på varje tillgänglig fil i kategorin för Internetfavoriter

Om du inte kan se hela sökvägen till en fil kan du hålla muspekaren över den vilket gör att hela sökvägen visas.

Kategorin Internetfavoriter innehåller de Internetplatser som visas i listan Favoriter i Internet Explorer.

Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8250907_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/07/2011