Hantera säkerhetskopior - Office-dokument

Det här fönstret visar alla filer som tillhör Office-dokumentkategorin. Filerna i fönstret kan säkerhetskopieras.

Norton 360 Online hittar automatiskt alla filer i Office-dokumentkategorin. Här visas bland annat den totala storleken på kategorin Office-dokument. Du kan också se antalet filer i Office-dokumentkategorin. Dessutom kan du se hur stor varje enskild fil är och var den finns på datorn.

Med alternativet Undanta markerade längst ned i fönstret kan du ta bort de markerade objekt från säkerhetskopian.

I fönstret visas alla filer som tillhör kategorin Office-dokument i tabellform. Följande information visas:

Säkerhetskopieringpost

Visar alla tillgängliga filer i Office-dokumentkategorin

Du ser även var filerna finns och vilken typ av filer det rör sig om.

Storlek

Visar storleken på varje tillgänglig fil i Office-dokumentkategorin

Om du inte kan se hela sökvägen till en fil kan du hålla muspekaren över den vilket gör att hela sökvägen visas.

Kontorsdokumentkategorin innefattar de vanligaste filtyperna för ord- och dokumentbehandling som t.ex.:

• Microsoft Word-filer (.doc, .dot, .docx, .docm, .dotx, .dotm, .wbk, .mcw, .rtf)

• Microsoft Excel-filer (.xls, .xlt, .xlsx, .xlsm, .xltx, .xlsb, .xlm, .xlk, .xlc, .xlam)

• Microsoft PowerPoint-filer (.ppt, .pps, .pptx, .pptm, .potx, .potm, .ppam, .ppsx, .ppsm, .ppa)

• Microsoft OneNote-filer (.one, .onepkg)

• Microsoft Publisher-filer (.pub)

• Microsoft Project-filer (.mpp)

• Microsoft Access-filer (.mam, .maq, .mar, .mat, .mdb)

• Microsoft Visio-filer (.vsd)

• WordPerfect-filer (.wp, .wpm, .wpt, .wps, .wpd)

• Lotus-filer (.lwp, .wk1, .wk3, .wk4, .wkq, .ws1, .ws2, .ws3, .ws4, .ws5, .ws6, .ws7)

• Adobe Acrobat-filer (.pdf)

• Textfiler (.txt)

• PostScript-filer (.ps)

• HTML-filer (.htm, .html, .mht)

• WildTangent Branded PNG-filer (.wpg)

• Kommaseparerade textfiler (.csv)

Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8250904_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/07/2011