Hantera säkerhetskopior - Musik

Det här fönstret visar alla filer som tillhör musikkategorin. Filerna i fönstret kan säkerhetskopieras.

Norton 360 Online hittar automatiskt alla filer i musikkategorin. Du kan bland annat visa information om hur stor musikkategorin är totalt och hur många filer den innehåller. Dessutom kan du se hur stor varje enskild fil är och var den finns på datorn.

Med alternativet Undanta markerade längst ned i fönstret kan du ta bort de markerade objekt från säkerhetskopian.

Fönstret visar alla filer som tillhör musikkategorin i en tabell med följande information:

Säkerhetskopieringpost

Visar alla tillgängliga filer i musikkategorin

Du ser även var filerna finns och vilken typ av filer det rör sig om.

Storlek

Visar storleken på varje tillgänglig fil i musikkategorin

Om du inte kan se hela sökvägen till en fil kan du hålla muspekaren över den vilket gör att hela sökvägen visas.

Musikkategorin innefattar de allra vanligaste filtyperna för musikprogram, bland andra:

• MPEG Audio Stream, Layer III-filer (.mp3); MPEG-4 Video-filer (.mp4); MPEG-4 Audio Layer-filer (.m4a); MPEG-2 Advanced Audio Coding-filer (.aac); MPEG Audio Stream, Layer I (.mp1); MPEG Audio Stream, Layer II (.mp2)

• Apple Protected AAC-filer (.m4p)

• Audio Interchange File Format ( .aif, .aifc, .aiff)

• Audio Codec 3-fil (.a3c)

• Fast Tracker 2 Extended Module-filer (.xm)

• Free Lossless Audio Codec-filer (.flac)

• Microsoft Windows Media Audio-filer (.wma)

• MIDI-filer (.rmi)

• Monkey's Audio Lossless Audio Compression Format--filer (.ape)

• MP3 Playlist--filer (.m3u)

• Musical Instrument Digital Interface MIDI Sound-filer (.mid; .midi)

• Spellista (.pls)

• Real Networks RealMedia Streaming Media-filer (.ra); RealMedia Streaming Media-filer (.rm); RealMedia Metafile-filer (.ram)

• ScreamTracker v3 Sound-filer (.s3m)

• Waveform Audio-filer (.wav)

• Windows Media Player spellista (.wpl)

Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8250892_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/07/2011