Hantera säkerhetskopior - E-post

I det här fönstret visas alla filer i e-postkategorin. Filerna i fönstret kan säkerhetskopieras.

Norton 360 Online hittar automatiskt alla filer i e-postkategorin. Du kan bland annat se hur stor e-postkategoirn är och hur många filer den innehåller. Dessutom kan du se hur stor varje enskild fil är och var den finns på datorn.

Med alternativet Undanta markerade längst ned i fönstret kan du ta bort de markerade objekt från säkerhetskopian.

I fönstret visas alla filer som tillhör e-postkategorin. De listas i en tabell med följande information:

Säkerhetskopieringpost

Alla tillgängliga filer i e-postkategorin visas

Du ser även var filerna finns och vilken typ av filer det rör sig om.

Storlek

Storleken på varje tillgänglig fil i e-postkategorin visas

Om du inte kan se hela sökvägen till en fil kan du hålla muspekaren över den vilket gör att hela sökvägen visas.

E-postkategorin innefattar de vanligaste filtyperna för e-postprogram som t.ex.:

• Personliga mappfiler i Microsoft Outlook (.pst)

• Meddelanden i Microsoft Exchange-e-post (.msg)

• E-post i Microsoft Outlook Express eller Windows Mail (.dbx)

• E-post i Microsoft Outlook Express (.eml)

• Microsoft Outlook Rules Wizard-filer (.rwz)

• Microsoft Message Store (.MsMessageStore)

• Netscape Mail E-mail Message-filer (.snm)

• Media Stream Broadcast (.msb)

• Mailbox Message-filer (.mbx)

• First Reader Saved Message-mapp (.fol);

Lägga till eller redigera ett filnamnstillägg i en filkategori

Ta bort ett filnamnstillägg från en säkerhetskopieringskategori

Återställa en kategori för säkerhetskopiering till standardfilnamnstillägg

Om filnamnstillägg vid säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8250889_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/07/2011