Migrera din Norton-produkt till en nyare version av Windows

Det här dokumentet innehåller anvisningar om hur du fortsätter skydda dig med Norton-produkten när du migrerar till ett nytt operativsystem. Denna information är till nytta när du:

• Migrerar till Windows 10 från andra, äldre versioner av Windows.

• Uppgraderar datorn från Windows XP med anledning av att Microsofts support på Windows XP upphör 8 april 2014.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v81685560_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 25/05/2017