Bekräfta din inköpsorder online

Om du har lagt en order online för att köpa en Norton-prenumeration måste ordern bekräftas på ditt Norton-konto. Du kan inte ladda ner Norton-tjänsten och inte hantera din prenumeration förrän du har bekräftat din order.

Ett enkelt sätt att kontrollera om du har bekräftat din order är att titta på tjänstikonen på sidan Prenumerationer. Om ordern inte är bekräftad, är ikonen gråtonad. Dessutom visas orderinformation på sidan Prenumerationer. När du har bekräftat ordern visas information om den på sidan Orderinformation.

Ditt Norton-konto skapas automatiskt när du lägger en order online. Du kan använda dina inloggningsuppgifter för att logga in på ditt Norton-konto och bekräfta ditt köp. Norton-prenumerationen registreras automatiskt på ditt Norton-konto.

Har du inte lagt någon order kan du välja att avbryta ordern.

Alla onlineorder kräver inte bekräftelse. Om du har angett fel lösenord eller faktureringsinformation när du köpte prenumerationen måste du bekräfta din order.

Bekräfta din inköpsorder online

1. Logga in på ditt Norton-konto.

2. Klicka på Bekräfta nu på banderollen som visas.

3. På sidan för Nortons orderbekräftelse, under Bekräfta din order, väljer du Ja, jag lade den här ordern och anger produktens serienummer.

Du hittar produktserienumret i e-postmeddelandet med beställningsbekräftelsen som du fick från Norton.

4. Klicka på Bekräfta beställning

Om du vill annullera ordern väljer du Nej, jag har inte lagt ordern och klickar sedan på Avvisa order.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v81400923_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 12/04/2017