Avbryta automatisk förnyelse av din prenumeration på Norton-produkt

Med Nortons automatiska förnyelsetjänst kan du förnya prenumerationen på Norton-produkten automatiskt innan den går ut. Den här tjänsten ger fortlöpande uppdateringar och skydd år efter år för de användare som väljer Nortons automatiska förnyelsetjänst. Om du har registrerat dig för en månadsprenumeration på Norton-produkten får du skydd månad för månad.

Du kan avbryta automatisk förnyelse när som helst under prenumerationstiden genom att inaktivera funktionen. Om automatisk förnyelse är inaktiverad måste du förnya prenumerationen manuellt innan den löper ut.

Om du avbryter Nortons automatiska förnyelsetjänst måste du manuellt förnya prenumerationen när den löper ut för att få skyddsuppdateringar.

Du kan också kontakta Nortons kundtjänst för att avbryta Nortons automatiska förnyelsetjänst.

För att avbryta automatisk förnyelse av din prenumeration på Norton-produkt

1. Logga in på Norton Management.

2. Klicka på Mitt konto.

3. Gå till sidan Mitt konto och klicka på Automatisk förnyelse och prenumerationer.

4. Gå till sidan Automatisk förnyelse och prenumerationer och flytta reglaget PÅ/AV i kolumnen Automatisk förnyelse till läget AV.

Om Nortons automatiska förnyelsetjänst

Skydda en enhet med en av Nortons säkerhetsprodukter

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v81211463_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 12/05/2014