Automatisk förnyelse i Asien

Om du har köpt Norton-prenumerationen i någon Norton Online Store i Asien ska den automatiska förnyelsen hanteras direkt i Norton Online Store i Asien.

För att hantera dina inställningar för automatisk förnyelse ska du klicka på den Norton online-butik där du har köpt din produktprenumeration:

Läs mer om hur du inaktiverar Nortons automatiska förnyelsetjänst för Norton-prenumerationer som införskaffats från någon av butikerna ovan i Jag vill inaktivera automatisk förnyelse av min Norton-prenumeration.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v81141465_NortonM_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 05/11/2018