Hantera automatisk förnyelse för prenumerationer som är köpta från Norton Online Store i Asien

Om du har köpt Norton-prenumerationen i någon Norton Online Store i Asien ska den automatiska förnyelsen hanteras direkt i Norton Online Store i Asien.

För att hantera dina inställningar för prenumerationer med automatisk förnyelse ska du klicka på den Norton online-butik där du har köpt produktprenumerationen:

Läs mer om hur du säger upp automatisk förnyelse för Norton-prenumerationer som har köpts från någon av butikerna ovan i Jag vill säga upp automatisk förnyelse av min Norton-prenumeration.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v81141465
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 18/03/2021