Funktioner i Norton Utilities 16.0

Onödiga filer, föråldrade registerposter och hårddiskproblem kan göra datorn långsam och även orsaka systemkrascher. Norton Utilities 16.0. rensar och snabbar upp din dator så att den fungerar optimalt. Programmet hittar och korrigerar problem i Microsoft® Windows® så att datorn inte hänger sig, kraschar, blir långsam eller förlorar filer. Det hjälper datorn att starta snabbare. Det reparerar och optimerar Windows-registret så att stabiliteten förbättras och programmen startar snabbare. Det rensar till och med hårddisken så att datorns allmänna prestanda förbättras och du får mer diskutrymme för dina filer.

Huvudfunktioner

• Defragmentera diskar (Speed Disk™) : Samlar ihop (defragmenterar) och omorganiserar (optimerar) filer och data som har spritts ut över olika platser på hårddisken

• Reparera enheter (Disk Doctor) : Söker igenom hårddisken och varnar dig för problem som kan orsaka datorfel och få hårddisken att krascha

• Sekretessrensning : Skyddar din integritet genom att permanent ta bort alla spår efter dina aktiviteter på datorn och på internet

• Registerrensning : Eliminerar problem med Windows-registret som kan göra datorn långsammare, utlösa felmeddelanden och få Windows att krascha

• Registerkomprimering : Tar bort luckor, ledigt utrymme och skadade filer i registret och komprimerar det för att frigöra systemminne och få datorn att starta snabbare

• Registeråterställning : Gör en säkerhetskopia av registret innan reparationer utförs, så att du enkelt kan ångra ändringar vid behov

• Starthanteraren : Gör det möjligt att välja vilka program som ska läsas in automatiskt när Windows startar, så att du kan frigöra minne och förbättra datorns starttid

• Återställ förlorade filer (UnErase™-guiden) : Gör det möjligt att snabbt återställa oavsiktligt borttagna filer som kan vara dolda på hårddisken

• Smart Update-uppdateringar : Installerar omärkligt och automatiskt produktuppgraderingar

• Duplicate File Finder : Hittar alla dubblettfiler som hamnat på olika platser på datorns hårddisk, så att du kan ta bort dem och frigöra diskutrymme för fler filer

• Systemkontrollpanel : Visar dig steg för steg hur du får datorn att kännas som ny igen

• Avinstallationsprogram : Tar bort program som du inte använder eller som använder för mycket resurser

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v81106731_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/08/2018