Fel: "Tidsgränsen för åtgärden överskreds. Kontrollera nätverksanslutningen och försök igen"

Gå till sidan Status på Norton-tjänster för att se om det problem du har hör samman med ett tillfälligt avbrott eller är ett känt systemfel.

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

STEG 1

Kontrollera åtkomst till valvet från webbläsaren

1. Logga in på webbplatsen för Norton Password Manager med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Skriv lösenordet för ditt onlinevalv i fönstret Öppna ditt valv och klicka sedan på Öppna valvet.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Inaktivera Begränsning av nätverksanvändning

1. Starta Norton.

2. Klicka på Inställningar.

3. I fönstret Inställningar, klicka på Brandvägg.

4. Gå till fliken Allmänna inställningar och flytta reglaget bredvid Begränsning av nätverksanvändning till Av.

5. Klicka på Tillämpa och sedan på Stäng.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 3.

STEG 3

Logga tillfälligt ut från Norton Password Manager-valvet

1. Logga ut från Norton Password Manager-valvet på din dator och alla andra enheter.

2. Starta om datorn.

3. Logga in i ditt Norton Password Manager-onlinevalv från din dator.

Om du ser felmeddelandet "Ditt Norton-konto har låsts tillfälligt på grund av för många misslyckade inloggningsförsök..." ska du inte försöka logga in i Norton Password Manager-valvet från någon av dina enheter på en timme.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 4.

STEG 4

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Installera om Norton-produkten enligt anvisningarna på skärmen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v80736480_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 19/02/2019