Åtgärda fel lösenord när du loggar in i Norton Password Manager-valvet

Gå till sidan Status på Norton-tjänster för att se om det problem du har hör samman med ett tillfälligt avbrott eller är ett känt systemfel.

När du vill komma åt ditt onlinevalv måste du först logga in på ditt Norton-konto och sedan logga in till Norton Password Manager-valvet. Om du får ett meddelande om felaktigt lösenord behöver du veta om det är lösenordet för Norton-kontot eller för Norton Password Manager som orsakar problemet.