Programregler för brandvägg

Norton 360 Online brandvägg skyddar din dator från oönskad nätverkskommunikation och intrång. Använd denna flik för att definiera specifika åtkomstregler för nätverk för vart och ett av programmen i din dator.

Följande alternativ finns tillgängliga:

Auto

Automatiskt konfigurera Internetåtkomst för program enligt rekommendationer från Symantec.

Detta alternativ Auto tilldelas automatiskt program när Automatisk programkontroll har aktiverats.

Tillåt

Tillåter Internetåtkomst för programmet

Blockera

Blockerar programmet för åtkomst till Internet

Anpassat

Öppnar fönstret Programregler där du manuellt kan skapa och ändra brandväggsregler för programmet

Lägga till regler för nätverkstrafik och programregler

Ändra regler för nätverkstrafik och programregler

Ta bort en brandväggsregel

Om brandväggsregler