Nätverkstrafikregler för brandväggen

På den här fliken definierar du hur brandväggen ska hantera kommunikation mellan din dator och de nätverk som den är ansluten till. Reglerna som du skapar eller ändrar gäller för alla program på dator. Dessa regler styr följande typer av kommunikation:

Standard för inkommande ICMP

Standard för utgående ICMP

ICMP-meddelanden (Internet Control Message Protocol) innehåller status- och kontrollinformation. Med dessa inställningar kontrolleras alla typer av utgående ICMP-meddelanden och säkra typer av inkommande ICMP-meddelanden.

Standard-för inkommande NetBIOS-namn

Standard för utgående-NetBIOS

NetBIOS står för Network Basic Input/Output System. NetBIOS tillhandahåller namntjänst, sessionstjänst och datagramtjänst.

Med dessa inställningar kontrolleras NetBIOS-kommunikation, vilket används för dataöverföring och namngivning av enheter i Microsoft Network fil- och skrivartjänster.

Standard för inkommande BootP

Standard för utgående BootP

Bootp är en förkortning av Bootstrap Protocol, som gör att den dator kan hitta sin IP-adress.

Dessa inställningar styr BootP-tjänsten.

Lägga till regler för nätverkstrafik och programregler

Tillfälligt inaktivera en regel för nätverkstrafik

Ändra regler för nätverkstrafik och programregler

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v8063337_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 20/10/2011