Hitta den saknade Norton-produktens ikon eller gadgeten i den senaste versionen av Norton.

Norton-gadgeten har utgått och är alltså inte längre tillgänglig. Ikonen för Norton-produkten finns på skrivbordet i Windows när du har installerat den aktuella versionen av produkten.

Om du inte hittar ikonen för Norton-produkten på skrivbordet avinstallerar du produkten och installerar sedan om den. Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall för att avinstallera Norton-produkten.

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

Installera om Norton-produkten enligt anvisningarna på skärmen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v80030892_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 11/06/2018