Lägga till filer och mappar i en säkerhetskopia

Du kan säkerhetskopiera fler filer än de som automatiskt upptäcks och placeras i sina filkategorier av Norton 360 Online. Du kan lägga till filer till uppsättningen som ska säkerhetskopieras och du kan utesluta filer från den.

I Norton 360 Online kan du välja en fil eller mapp på datorn som du vill inkludera i säkerhetskopieringen. Med alternativet Lägg till eller ta bort filer och mappar på fliken Vad i fönstret Hantera säkerhetskopiering kan du lägga till eller ta bort filer och mappar från en säkerhetskopia..

Det går även att högerklicka på en fil eller mapp och lägga till den i en säkerhetskopia med hjälp av Norton 360 Online-alternativet i snabbmenyn. Snabbmenyn kommer endast upp om du har konfigurerat säkerhetskopieringen och om fönsterna Hantera säkerhetskopiering och Återställa filer har stängts. När du lägger till en fil i en säkerhetskopia kan du se informationen i fönstret som öppnas när du klickar på Lägg till eller ta bort filer och mappar. Du kan visa alla filer och mappar som du har lagt till för säkerhetskopiering.

Du kan också ta bort ett tillägg från listan med objekt som ska ingå eller undantas med alternativet Ta bort från listan. Det här alternativet är tillgängligt i det fönster som visas när du klickar på Lägg till eller ta bort filer och mappar.

Så här lägger du till en fil i en säkerhetskopia

1. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera säkerhetskopior.

2. Klicka på Lägg till eller ta bort filer och mappar på fliken Vad.

3. Klicka på Inkludera fil i fönstret som visas.

4. Välj en fil som du vill lägga till i dialogrutan för urval av filer, och klicka sedan på Öppna.

5. Klicka på OK.

6. Klicka på Spara inställningar i fönstret Hantera säkerhetskopiering.

Så här lägger du till en mapp i en säkerhetskopia

1. Klicka på Säkerhetskopiering i huvudfönstret i Norton 360 Online och sedan på Hantera säkerhetskopior.

2. Klicka på Lägg till eller ta bort filer och mappar på fliken Vad.

3. Klicka på Inkludera mapp i fönstret som visas.

4. Välj den mapp du vill lägga till i fönstret för urval av mappar och klicka sedan på OK.

5. Klicka på OK.

6. Klicka på Spara inställningar i fönstret Hantera säkerhetskopiering.

Så här lägger du till filer eller mappar till en säkerhetskopia från Utforskaren

1. Högerklicka på filen eller mappen i Utforskaren och välj Norton 360 Online > Lägg till säkerhetskopiering.

Alternativet Lägg till säkerhetskopiering på snabbmenyn aktiveras först när du har konfigurerat säkerhetskopieringen och när fönstren Hantera säkerhetskopiering och Återställ filer är stängda.

2. Klicka på den säkerhetskopia där filen eller mappen ska ingå.

Om filkategorier för säkerhetskopiering

Undanta filer och mappar från säkerhetskopiering

Om säkerhetskopieringsuppsättningar

Om filkategorier för säkerhetskopiering

Säkerhetskopiera filer

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7923620_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 28/10/2011