Ta fjärrstyrda bilder med enhetens kamera

När din enhet rapporteras som förlorad eller stulen kan du välja alternativet Ta en bild för att ta fjärrstyrda bilder. Bilderna skickas till ditt Norton Anti-Theft-konto. Du kan logga in på Norton Anti-Theft-webbplatsen och se bilderna.

Det går endast att ta bilder med en enhet som har webbkamera.

Så här tar du fjärrstyrda bilder med enhetens kamera

1. Logga in på webbplatsen för Norton Anti-Theft.

2. Klicka på enhetens namn i det vänstra fältet under Mina enheter.

3. Klicka på Smygtitt.

4. Klicka på Ta en bild.

Hantera de tagna bilderna

Om hantering av enheter

Om Norton Anti-Theft-webbplatsen

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v78689450_NAT_Retail_1_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 25/04/2013