Hantera appar med hjälp av Apphanteraren i Norton Mobile Utilities

Med Apphanteraren är det enkelt att hantera de installerade apparna och appinstallationsprogrammen på din Android-enhet. Du kan radera onödiga appdata och frigöra minne.

Rensa cacheminnet om du vill frigöra lagringsutrymme

1. Starta appen Norton Mobile Utilities från startskärmen.

2. Tryck på Rensa cacheminnet under ikonen för Apphanteraren.

3. Bekräfta ditt val genom att trycka på OK.

Alla onödiga data och tillfälliga filer som skapats av olika appar tas bort.

Hantera installerade appar

1. Starta appen Norton Mobile Utilities från startskärmen.

2. Tryck på ikonen för Apphanteraren.

3. Alla installerade appar visas på fliken Installerade appar.

Markera kryssrutan Visa systemappar om du vill visa systemapparna.

4. En X-ikon visas bredvid alla appar som är öppna. Om du vill avsluta en app trycker du på X-ikonen bredvid den och sedan på OK.

5. Tryck på en app i applistan om du vill se uppgifterna. Du kan utföra följande apphanteringsuppgifter:

• Visa information : Visar detaljerad information om appen

• Öppna : Öppnar appen

• Avsluta : Stänger appen om den är öppen

• Avsluta inte eller Avsluta : Tar med eller undantar appen från Task Killer.

• Avinstallera : Avinstallerar en app

• Kopiera installationsfil till sd-kort : Kopierar appinstallationsfilen till lagringsutrymmet på ett sd-kort.

6. Om du vill avinstallera flera appar samtidigt trycker du på Gruppavinstallation på fliken Installerade appar. Markera de appar som du vill avinstallera och tryck sedan på Avinstallera.

Hantera appinstallationsprogram

1. Starta appen Norton Mobile Utilities från startskärmen.

2. Tryck på ikonen för Apphanteraren.

3. Tryck på fliken Installationsprogram.

Norton Mobile Utilities söker efter och visar alla appinstallationsfiler som har laddats ner eller kopierats till enhetens lagringsutrymme

4. Tryck på det appinstallationsprogram som du vill hantera.

5. Beroende på vilken uppgift du vill välja för installationsprogrammet trycker du på E-posta, Installera eller Ta bort.

Slutför uppgiften genom att följa anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v78499970_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Senast ändrat: 05/03/2013