Konfigurera inställningar och varningar för Norton Mobile Utilities-widgeten

Med Norton Mobile Utilities-widgeten kan du göra följande från startskärmen med en knapptryckning.

• Stoppa aktiva program

• Starta appinstallationsprogrammet

• Visa användbar enhetsinformation

• Starta appen Norton Mobile Utilities

I appinställningarna finns konfigurationsalternativ för Norton Mobile Utilities-widgeten och varningar.

Konfigurera appinställningar

1. Starta appen Norton Mobile Utilities från startskärmen.

2. Tryck på menyikonen i statusfältet på surfplattan, eller på menyknappen på telefonen och sedan på Inställningar.

3. Tryck på och välj de data som ska visas för Hastighetsoptimering och Planuppföljning på fliken Appinställningar under Visning på startsidan.

4. Välj de funktioner under Widgetknappar som du vill ska visas på den första och andra knappen i Norton Mobile Utilities-widgeten.

5. Konfigurera följande alternativ under Widgetpanel:

• Lagring/data

• Aktuellt antal SMS

• Aktuella telefonminuter

Tryck på vart och ett av alternativen och välj sedan de användningsdata som du vill ska visas i widgetpanelen.

6. Tryck på Varningstyp under Varningar och välj sedan varningsalternativ.

7. Tryck på Varning för internt lagringsutrymme och välj sedan vid vilken lagringsnivå som du vill få ett meddelande.

8. Markera kryssrutan Kräv bekräftelse på ändringar av lokal plan under Planuppföljningsinställningar om du vill få varningar om planändringar.

9. Markera kryssrutan Bekräftelse av inställning under Batteriprofil om du vill få en bekräftelse när batteriläget ändras.

10. När du har slutfört konfigurationen av Appinställningar stänger du fönstret Inställningar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v78496132_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Senast ändrat: 05/03/2013