Sök efter din borttappade enhet med Norton Mobile Security

Det finns olika stöldskyddsfunktioner i Norton Mobile Security som du kan använda på webben eller via SMS för att söka efter och skydda din förlorade enhet:

Både det SMS-baserade och webbaserade stöldskyddet använder samma lösenkod som genereras automatiskt när du registrerar enheten. Du kan Logga in på Norton för att visa eller ändra din lösenkod.

Om du har installerat den senaste versionen på din enhet, kan du behöva konfigurera en lösenkod för SMS-kommandon med din app.