Ladda ner och installera Norton Mobile Utilities

1. Gör något av följande:

• Starta Play Store-appen på din Android-enhet och sök efter Norton Mobile Utilities. Öppna sidan för Mobile Utilities och Task Killer från sökresultaten.

• Om du öppnar den här sidan från din Android-enhet går du till sidan för Norton Mobile Utilities på Google Play.

2. Tryck på Installera.

3. Tryck på Godkänn och ladda ner och ladda ner appen Norton Mobile Utilities.

4. Appen installeras automatiskt när nedladdningen är klar. Vänta tills installationen har slutförts.

5. Starta appen Norton Utilities från startskärmen.

6. Tryck på Användarlicensavtalet och läs villkoren i avtalet.

7. Tryck på Godkänn och starta.

Installationen av Norton Mobile Utilities är nu färdig.

8. Svep igenom informationsskärmarna och läs om de olika funktionerna i Norton Mobile Utilities. Klicka på Stäng i övre högra hörnet när du är färdig.

Installationen av Norton Mobile Utilities är nu färdig.

Om du vill uppgradera till den fullständiga versionen trycker du på Uppgradera till fullständig version och slutför köpet genom att följa anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v78312614_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Senast ändrat: 05/03/2013