Avaktivera Automatisk LiveUpdate.

När du avaktiverar automatiska uppdateringar i Norton 360 Online är du inte längre skyddad mot de senaste virus- och spionprogrammen och virusutbrotten. Om Automatisk LiveUpdate har avaktiverats får du inga programuppdateringar.

Om du måste avaktivera Automatiskt LiveUpdate tillfälligt, bör du aktivera programmet igen så snart som möjligt.

Inaktivera och aktivera Automatisk LiveUpdate

Information om LiveUpdate

Sök manuellt efter uppdateringar

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7787714_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 20/10/2011