Anpassade uppgifter

I Norton 360 Online kan du välja en egen kombination av uppgifter för engångssökningar. Du kan köra LiveUpdate, säkerhetskopiera data, ta bort tillfälliga filer, frigöra diskutrymme genom att rensa hårddisken och optimera hårddiskarna.

Norton 360 Online erbjuder fullständigt skydd av din dator inklusive datoroptimering. Datoroptimering trimmar datorn och förbättrar dess prestanda. Datoroptimering trimmar datorn så att den alltid befinner sig på topp.

Du kan välja och utföra följande uppgifter:

LiveUpdate

Laddar ner de senaste skydds- och programuppdateringarna.

Tillfälliga Internet Explorer-filer

Tar bort tillfälliga filer som lämnats kvar på hårddisken när du surfat på nätet.

Tillfälliga Windows-filer

Tar bort onödiga filer som sparas i Windows tillfälliga mappar när ett program installeras eller uppdateras.

Internet Explorer-historik

Tar bort onödig webbhistorik som lämnats kvar i webbläsarens historikmapp.

Diskoptimering

Defragmenterar hårddisken och frigör diskutrymme.

Registerrensning

Tar bort felaktiga och föråldrade poster i Windows-registret som kan orsaka fel.

Säkerhetskopiering

Kör en säkerhetskopiering.

Vilka filer som ska säkerhetskopieras och vilken plats de ska kopieras till angav du när du konfigurerade inställningarna för säkerhetskopieringen.

Norton 360 Online kör automatiskt de valda uppgifterna i fönstret Optimering i enlighet med de alternativ för Datoroptimering som du angett.

Alla objekt som har markerats i det här fönstret körs som en del av denna anpassade sökning. Markera Uppgifter om du vill välja alla uppgifter i fönstret. När du har valt uppgifter klickar du på Kör.

Använd inställningen Automatiska uppgifter i fönstret Schemalagda uppgifter för att inkludera eller undanta en aktivitet från automatisk bakgrundssökning.

Aktivera och avaktivera automatiska uppgifter

Om schemaläggning av automatiska uppgifter

Om schemaläggning av säkerhets- och optimeringssökningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7786121_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 01/11/2011