Konfigurera en antimalwaresökning i Norton Mobile Security

Du kan konfigurera sökalternativ i Norton Mobile Security för att schemalägga antimalwaresökningen. Du kan också aktivera genomsökning av SD-kort för ytterligare skydd.

Konfigurera en antimalwaresökning

1. Starta Norton Mobile Security-appen från hemsidan.

2. Tryck på menyikonen högst upp till vänster och sedan på Appinställningar.

3. I sökavsnittet, bredvid Sökning av systemappar, flyttar du reglaget för att aktivera det.

4. Om du vill inkludera SD-kortet i sökningen flyttar du reglaget bredvid Genomsök SD-kort så att funktionen aktiveras.

Genomsökning av SD-kortet kan ge längre söktid och göra enheten långsammare.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v77844172_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 15/03/2018