Kör en antimalware-sökning i Norton Mobile Security

Antimalware skyddar dig mot mobilhot genom att söka efter och ta bort malware och greyware.

Kör en Antimalware-sökning

1. Starta Norton Mobile Security-appen från hemskärmen.

2. Tryck på Antimalware på hemskärmen i Norton Mobile Security.

3. Om du blir meddelad, tryck på AKTIVERA i varningsskärmen Behörighet krävs eller gå till steg 7.

4. Tryck på Norton Security Service.

5. På skärmen Norton Security Service, bredvid Använd tjänst flyttar du reglaget för att aktivera.

6. Tryck på OK.

7. Tryck på Sök nu för att starta sökningen.

Norton Mobile Security söker igenom din mobilenhet efter skadliga appar eller spionprogram. Sökresultatet visas när sökningen är avslutad.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v77844151_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 24/10/2018