Aktivera eller inaktivera webbskyddet i Norton Mobile Security

Webbskyddsfunktionen i Norton Mobile Security identifierar vilseledande webbplatser och varnar dig innan du ansluter till dem. Som standard är det här webbskyddet aktiverat. Vi rekommenderar att du behåller webbskyddet aktiverat.

Aktivera eller inaktivera webbskyddet

1. Starta Norton Mobile Security-appen från hemsidan.

2. Tryck på ikonen eller fliken Webbskydd, beroende på vilken enhet du har.

3. Tryck på reglaget bredvid Webbskydd för att välja läget eller Av.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v77844130_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Senast ändrat: 21/03/2013