Brandväggsregler: datorer

Kommunikation kan uppstå mellan din dator och valfri annan dator i nätverket. Du kan ange åtkomstbegränsningar för alla datorer som har åtkomst till din dator.

Välj de datorer som du vill att regeln ska gälla för. De tillgängliga alternativen är:

Alla datorer

Regeln gäller för alla datorer.

En dator i det lokala undernätet

Regeln gäller endast för datorer i det lokala undernätet.

En organisations nätverk är uppdelat i undernät för att möjliggöra effektiv Internetkommunikation. Ett undernät består av de datorer som tillhör samma lokala nätverk (LAN).

Bara de datorer eller webbplatser som räknas upp nedan

Regeln gäller endast för datorer, webbplatser eller domäner som finns i listan.

Du kan ange namn och adress på de datorer som regeln gäller för. Detaljerna för de angivna datorerna visas i listan. Du kan även ta bort datorer från listan.

När du väljer detta alternativ blir alternativet Lägg till aktivt. Du kan använda det här alternativet för att lägga till en dator i listan. Använd alternativet Ta bort för att ta bort en dator från listan.

Använda guiden Lägg till regel

Om brandväggsregler

Lägga till regler för nätverkstrafik och programregler

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7762395_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/02/2011