Brandväggsregler: anslutningar

Anslutningar mellan din dator och andra datorer på Internet kan vara av följande typer:

Inkommande

Inkommande anslutningar innefattar kommunikation från en annan dator till din dator.

Utgående

Utgående anslutningar innefattar kommunikation från din dator till en annan dator.

Inkommande och utgående

Inkommande och utgående anslutningar innefattar både inkommande och utgående kommunikation till och från datorn.

Välj anslutningstyp för regeln. De tillgängliga alternativen är:

Anslutningar till andra datorer

Regeln gäller för utgående anslutningar från din dator till en annan dator.

Anslutningar från andra datorer

Regeln gäller för inkommande anslutningar från en annan dator till din dator.

Anslutningar till och från andra datorer

Regeln gäller för både inkommande och utgående anslutningar.

Använda guiden Lägg till regel

Om brandväggsregler

Lägga till regler för nätverkstrafik och programregler

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7762392_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/02/2011