Kör LiveUpdate i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security kör LiveUpdate automatiskt enligt förinställda intervall. Du kan även minska månadskostnaden för mobilen genom att ladda ner uppdateringar endast via Wi-Fi-anslutningen, eller inaktivera uppdateringar under roaming.

Gör följande för att manuellt köra LiveUpdate och installera antimalwareuppdateringar:

Kör LiveUpdate

1. Starta Norton Mobile Security-appen från hemsidan.

2. Tryck på menyikonen högst upp till vänster och sedan på Appinställningar.

3. Bläddra genom inställningarna till avdelningen LiveUpdate och tryck sedan på Kör LiveUpdate.

LiveUpdate laddar ner och installerar alla tillgängliga uppdateringar. Om du får en varning om att köra LiveUpdate när du har en mobil anslutning trycker du på Ja.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v77490875_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 06/06/2018