Konfigurera samtalsblockering i Norton Mobile Security

Med funktionen för samtalsblockering i Norton Mobile Security kan du blockera oönskade samtal från specifika nummer. Du kan även blockera samtal från okända personer och samtal från ett visst land.

Funktionen för samtalsblockering är endast tillgänglig i Android-telefoner. Blockering av SMS-meddelanden stöds inte i Android 4.4 eller senare.

Hantera blockeringslista

1. Starta Norton Mobile Security-appen från hemsidan.

2. Tyck på den fjärde pelaren längst ner i huvudfönstret för att öppna skärmen Enhet.

3. Tryck på Samtalsblockering.

4. På fliken Blockeringslista kan du göra följande för att hantera blockeringslistan:

• Blockera en kontakt i samtalslistor eller kontakter: Tryck på ikonen för tillägg och välj en kontakt i listan Samtalslista eller Kontakter. Tryck på OK för att bekräfta.

Du kan även välja Ta bort även från kontakter? för att ta bort den.

• Lägg till en ny kontakt i blockeringslistan: Skriv numret och namnet på fliken Ny och tryck på Blockera det här numret. Tryck på OK för att bekräfta.

• Blockera alla samtal från ett specifikt land: Välj landet och landskoden i listrutan på fliken Ny under Blockera ett land och tryck på Blockera det här landet. Tryck på OK för att bekräfta.

• Redigera en kontakt: Tryck på kontakten på fliken Blockeringslista för att ändra namnet eller numret och tryck sedan på Spara.

• Ta bort en viss kontakt i blockeringslistan: Håll och svep kontakten som du vill ta bort åt vänster för att visa papperskorgen. Tryck på papperskorgen för att ta bort den.

• Ta bort alla kontakter i blockeringslistan: Tryck på Rensa blockeringslistan längst ned på skärmen och tryck sedan på OK för att bekräfta det.

Konfigurera inställningar för samtalsblockering

1. Starta Norton Mobile Security-appen från hemsidan.

2. Tyck på den fjärde pelaren längst ner i huvudfönstret för att öppna skärmen Enhet.

3. Tryck på Samtalsblockering.

4. Gör följande på fliken Inställningar under Blockera :

• Välj Okända nummer om du vill blockera alla samtal från okända personer.

• Välj Nummer som saknas i kontaktlistan för att blockera alla samtal från personer som inte finns i din kontaktlista.

5. Beroende på dina krav väljer du följande på fliken Inställningar under Meddela mig för att konfigurera aviseringarna:

• När jag ofta avböjer ett nummer som saknas i kontaktlistan

• Efter ett nummer som saknas i kontaktlistan

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v77490854_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 06/06/2018