Funktioner i Norton Mobile Security

Fördelar:

• Skyddar mot digitala hot som osäkra appar

• Skyddar din integritet på internet

• Hjälper till att hitta din enhet som du tappar bort eller förlorar den

• Återställning och delning av kontaktinformation

• En prenumeration som gäller för flera enheter

Huvudfunktioner för Android-telefoner och -surfplattor

• Systemrådgivare*

Varnar dig för hot från operativsystem och för säkerhetscertifikat som ger angripare åtkomst till din enhet och dina data.

• Wi-Fi-säkerhet*

Söker upp och identifierar äventyrade och angripna nätverk så att du kan återansluta dig till säkra nätverk.

• Skyddande antimalware-blockering* :

Förhindrar att appar med malware och virus installeras i din enhet när du laddar ner från Google Play

• App-rådgivare för störande reklamprogram*

Informerar om vilka appar som innehåller störande reklamprogram innan du laddar ner dem från Google Play

• Webbskydd som skyddar mot nätfiske* :

Blockerar vilseledande webbplatser och skyddar dig mot internetbedrägerier

• Skydd mot malware :

Söker igenom och tar bort de appar som innehåller virus, spionprogram och andra hot

• Skydd mot utpressningsprogram :

Skyddar mot angrepp från utpressningsprogram.

• Fjärrspaning :

Lokaliserar din borttappade eller stulna Android-enhet på en karta

• Samtals- och SMS-blockering :

Skyddar mot oönskade samtal och skräppost i mobilen

Funktionen för blockering av SMS-meddelanden stöds inte i Android 4.4 eller senare.

• Sekretessrådgivare*

Söker automatiskt igenom apparna och visar dig sekretessriskerna innan du laddar ner dem från Google Play

• Sekretessrapport - Interaktiv karta*

Visar var i världen personlig information eventuellt delas

• Webbsökning*

Skyddar enheten och dina personliga data mot skadliga webbplatser som installerar utpressningsprogram, trojaner och andra hot

• Stöldskydd

Fjärrlåser och fjärraderar din personliga information i enheten om du tappar bort den eller den blir stulen, så att ingen annan får åtkomst till den

• Säkerhetskopiering av kontakter

Återställer och delar kontaktinformationen på alla dina enheter

• SIM-kortslåsning #

Låser omedelbart din telefon om SIM-kortet tas bort

# Fungerar inte med enheter som har dubbla SIM-kort

Premium-funktionerna är inte tillgängliga i den kostnadsfria versionen av Norton Mobile Security

Funktionen för webbskydd kräver en stabil internetanslutning för att fungera effektivt.

Huvudfunktioner för iPhone eller iPad

• Stöldskydd :

Lokalisera din borttappade eller stulna iPhone eller iPad på en karta. Du kan ringa upp din försvunna enhet via ett internetsamtal om den inte är låst.

• Säkerhetskopiering av kontakter :

Återställer och delar kontaktinformationen på alla dina Android-, iPad, eller iPhone-enheter