Om schemaläggning av säkerhetskopiering

Du kan bestämma när och hur ofta dina filer ska säkerhetskopieras via fliken När i fönstret Hantera säkerhetskopiering.

Följande schemaläggningsalternativ finns tillgängliga:

Automatisk (rekommenderas)

Ändrade filer säkerhetskopieras under tiden datorn inte används.

Denna inställning ger det bästa säkerhetskopieringsskyddet.

Varje vecka

Ändrade filer säkerhetskopieras en eller flera gånger i veckan.

Du kan bestämma veckodag och tidpunkten på dagen när filerna ska säkerhetskopieras.

Varje månad

Ändrade filer säkerhetskopieras en gång i månaden

Du kan bestämma vilken dag och tidpunkten på dagen när säkerhetskopieringen ska utföras.

Manuellt schema

Ingen schemalagd säkerhetskopiering av ändrade filer sker.

Om du väljer detta alternativ, bör du regelbundet säkerhetskopiera dina ändrade filer manuellt.

Datorns prestanda maximeras om du schemalägger så att viktiga åtgärder utförs när datorn är inaktiv. När du schemalägger veckovis eller månatlig sökning och markerar Kör endast när datorn inte används kommer datorn att sökas igenom när den inte används. Symantec rekommenderar att du markerar Kör endast när datorn inte används. Då påverkas inte ditt arbete vid datorn.

Om inställningar för säkerhetskopiering

Om säkerhetskopiering och återställning i Norton

Granska eller ändra ett säkerhetskopieringsschema

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7734378_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 27/10/2011