Om allmänna inställningar för brandvägg

Med brandväggens allmänna inställningar aktiverar du allmänna skyddsfunktioner och anpassar de portar som datorn behöver för att kunna öppna webbsidor. Du har följande alternativ:

Ovanliga protokoll

Avgör hur brandväggen ska hantera ovanliga protokoll.

Återställning av brandvägg

Återställer brandväggen till standardläget.

Använd alternativet Återställ för att kontrollera att alla rekommenderade regler och inställningar för brandväggen har ställts in.

Om du återställer brandväggen tar du bort alla anpassade regler eller inställningar som du konfigurerat. Därför får du bekräfta via en dialogruta i Norton 360 Online när du återställer brandväggen.

Dölj blockerade portar

Används för att säkerställa att blockerade och inaktiva portar inte svarar på anslutningsförsök.

Aktiva portar förhindras att svara på anslutningsförsök med felaktig käll- eller målportsinformation.

Tillståndsstyrt protokollfilter

Tillåter automatiskt trafik från Internet som matchar anslutningar som görs av ett program.

Markera detta alternativ för att göra följande:

• Analysera nätverkstrafik som kommer in i datorn.

• Blockera misstänkta program som försöker ansluta till din dator.

Kontroll av automatisk fil- och skrivardelning

Låter datorerna i nätverket dela resurser som t.ex. filer, mappar och skrivare (lokalt anslutna).

Blockera all nätverkstrafik

Blockerar all nätverkskommunikation till och från datorn.

Om brandväggsinställningar

Om Norton 360 Online-inställningar

Göra egna inställningar i Norton 360 Online

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7723027_N360_N360SOS_6_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 03/11/2011